Blog

10 éve, 3 hónapja, 8 napja és 21 órája

Atakám " Opos "

dec
14
2012
Az elmúlt napokban levelet kaptam Hétvezér Őre Atakám " Opos " gazdájától, első almunk egyik kan képviselőjétől. A fiatal komondor most 1 éves és már szinte a család tagjává vált. Öröm volt olvasni a gazda beszámolóját, élményeit a kutyával kapcsolatban. Mellékletként küldött néhány képet is Oposról, nehéz leírni az érzést, amikor egy komondoros viszont látja tenyésztése eredményét. Egy igazán impozáns, robosztus jó szőrben lévő kutya tárult a szemem elé.
Szerző: komondorok | 2012. december 14.
10 éve, 6 hónapja, 16 napja és 22 órája

Látogatás Lepsényben

szep
06
2012
Az idei nyári nyaralásunk helyszinéül a magyar tengert választottuk
Szerző: komondorok | 2012. szeptember 6.
10 éve, 9 hónapja, 3 napja és 22 órája

Arszlán Hollandiában

jún
19
2012
Az elmúlt időben képeket kaptam Hétvezér Őre Arszlánról, első almunk egyik kan képviselőjéről. Arszlán az alom, legnagyobb, legnyugodtabb és legtömegesebb tagja volt. Egy kedves magyar családhoz került Hollandiába, ahol rögtön a család kedvencévé vált. A szomszédok érdeklődve szemlélték e nemes és impozáns pásztorkutyafajtánkat és már az első perctől kezdve a szerelmesei lettek. A képeken Arszlán 5 hónapos volt és a képek szerintem tükrözik nagyságát és erősségét. A szép kan kutya igen jó kondíciónak örvend, reméljük, hogy egy erős, nagy, bátor, szép komondor kan kutya lesz belőle. Néhány kép a kanról, a képeken 5 hónapos volt.
Szerző: komondorok | 2012. június 19.
10 éve, 10 hónapja, 19 órája

Tápiószentmárton

máj
22
2012
Idén május 12-én került megrendezésre a Hungária Komondor Klub klubkiállítása Tápiószentmártonon az Attila-domb tövében
Szerző: komondorok | 2012. május 22.
10 éve, 10 hónapja, 19 napja és 20 órája

Újabb képek Almáról

máj
03
2012
Nemrégiben újabb képeket  kaptam Almáról, Kalapács László barátomtól Lepsényből. A jó időnek köszönhetően Laciék kivitték két komondorukat Almát és Tenkest a Balaton partjára, hadd ismerkedjenek a festői környezettel. A két komondor annak ellenére, hogy idáig, még nem nagyon voltak távol az otthonuktól, rendkívül fegyelmezetten és érdeklődve szemlélődtek. Alma és Tenkes kiváló kondíciónak örvend ez a képeken is tökéletesen látszódik, de szavak helyett beszéljenek a képek. Íme néhány kép a 4 hónapos Almáról és a néhány hónappal idősebb Tenkesről.
Szerző: komondorok | 2012. május 3.
Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Milyennek találod az oldalt?
Nagyon szép
szép
elmegy
rossz
nagyon rossz