SzukákHétvezér Őre Csalfa

HCH, HSCH Tiszagyöngye Betyár Kincsem

Kincsem 2008. 01. 25-én született!  2008 májusában került hozzánk Szolnokra és rögtön a család kedvencévé vált. Gyakorlatilag neki köszönhetően ismertük meg a fajtát,  külső és belső tulajdonságaiban egyaránt. A kiállításokon gyakori vendégek vagyunk, de én úgy gondolom, hogy azt a célt amit kitűztünk magunk elé Kincsemmel, nevezetesen a champion cím megszerzését, ez sikerült elérnünk, így most már inkább a tenyésztésre koncentrálnánk. A kiállításokon eddig elért eredményei: 6xK, 7xCAC, 3xR.CAC, 1xR.CACIB, 3xCACIB, HDGY, Fesztivál Szépe, Klub-Sztár 2009. 
Szülők ( Tiszagyöngye Betyár Ciklon x Puszták - Népe Tünde )

Tenyésztő: Robár János

Tulajdonos: Eszes Tamás

 

2009. 09. 26.

Karcag Tenyészszemle

( A Képtárban nagyobb méretben is megtekinthető )

 

 

Mátyás Király Udvari Remény

Remény augusztus 20-án, 4 hónaposan került hozzánk. Az elején tartottunk attól, hogy vajon kincsem hogy fogadja az új vendéget, félelmünk azonban alaptalannak bizonyult! Kincsem nagyon bölcsen viselkedett vele, az első egy-két napon, amikor a kiskutya túllépte azt a bizonyos határt, akkor morgással rendre utasította, de nem harapott! Most már nagyon összeszokott párost alkotnak, a kicsi mint egy tanítómesterre úgy néz fel a nagyra, a nagy pedig, mint ha a saját kölyke lenne úgy viszonyul Reményhez.

Jó pigmentel, fogazattal és testarányokkal rendelkezik a kutya. A viselkedése sem elhanyagolható, már az első nap megugatta a járókelőket és Kincsemmel együtt őrizte a házat.

Született: 2011. 04. 26.

Szülők: Butykai Lompos Apor x Mátyás Király Udvari Kőris

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Milyennek találod az oldalt?
Nagyon szép
szép
elmegy
rossz
nagyon rossz